Call us  0251-238806

Van Riemsdijklaan 1, Beverwijk

Jongerenwerk

We houden van maatwerk in onze gemeente. Vanaf de zomer in 2020 hebben we twee jongerengroepen.

Friends of God

De eerste groep bestaat uit jongeren die in de onderbouw zitten van het voortgezet onderwijs en in groep 8 van de basisschool. Zij gaan om de week in gesprek met elkaar naar aanleiding van een bekend bijbelverhaal.

God’s Talent

Is het vervolg en richt zich op de bovenbouw van de middelbare school en wil vooral jongeren verbinden met elkaar om samen in gesprek te gaan over het volgen van Jezus. Zij krijgen een eigen programma aangeboden op zondagmorgen tijdens de samenkomst.

Er is veel tijd om elkaar te ontmoeten en daarnaast wordt er een thema uitgewerkt wat relevant is voor de jongeren op deze leeftijd.

Binnen de naam van deze groep zijn verschillende zaken te ontdekken. Zo weten wij dat God ons verschillende talenten heeft gegeven, die wij mogen ontwikkelen en waarmee we elkaar kunnen helpen.

Daarnaast heeft de jeugd de toekomst. Wij zijn talenten van de V.E.G. in Beverwijk die later hopelijk een rol kunnen spelen in de gemeente.

Naast het programma op zondag is er regelmatig ruimte voor ontmoeting. De groepen komen dan bij elkaar op zaterdagavond voor een gezellig programma.