Call us  0251-238806

Van Riemsdijklaan 1, Beverwijk

Teens Connect en God´s Talent

Deze twee groepen richten zich op de jongeren vanaf 12 jaar.

Teens Connect richt zich op de onderbouw van de middelbare school en wil vooral jongeren verbinden met elkaar om samen in gesprek te gaan over het volgen van Jezus. Zij krijgen een eigen programma aangeboden op zondagmorgen tijdens de dienst. Er is veel tijd om elkaar te ontmoeten en daarnaast wordt er een thema uitgewerkt wat relevant is voor de jongeren op deze leeftijd.

God’s Talent richt zich op de bovenbouw van de middelbare school. Binnen de naam van deze groep zijn verschillende zaken te ontdekken. Zo weten wij dat God ons verschillende talenten heeft gegeven, die wij mogen ontwikkelen en waarmee we elkaar kunnen helpen. Daarnaast heeft de jeugd de toekomst. Wij zijn talenten van de V.E.G. in Beverwijk die later hopelijk een rol kunnen spelen in de gemeente. Als laatste misschien nog wel een knipoog naar die talentenshow van RTL4. Deze keer geen vervelende jury met kritisch commentaar. Iedereen is welkom en mag automatisch door naar de volgende ronde.

Tijdens de bijeenkomsten  wordt gebruik gemaakt van het werkboek `On Track`.
On Track
Verschillende thema´s uit de Bijbel komen langs waarbij ruimte is voor vragen en opmerkingen die vaak leven binnen de leeftijdsgroepen. Contacten met christelijke leeftijdsgenoten zijn daarom erg belangrijk.

Naast het programma op zondag is er regelmatig ruimte voor ontmoeting. De groep komt dan bij elkaar op zaterdagavond voor een gezellig programma.