Call us  0251-238806

Van Riemsdijklaan 1, Beverwijk

Gebedsgroep

Gebed neemt een belangrijke plaats in binnen onze gemeente. God wilt dat we Hem eren en danken, Hij is onze Vader. Onze dankbaarheid, zorgen en verdriet kunnen we in gebed bij God brengen; persoonlijk, met elkaar of juist voor elkaar. Maar ook stil zijn om te luisteren wat God ons te zeggen heeft.

Op dinsdagavond in de oneven weken komen we in ons kerkgebouw bij elkaar voor een gebedsuur van 19.00 uur tot 20.00 uur. Iedereen is welkom. We mogen onze zorgen en problemen aan Hem voorleggen. We bidden om Zijn hulp, om bescherming. We bidden voor onze broeders en zusters in landen waar het verboden is om christen te zijn. We bidden voor ons land, onze woonplaats, de politiek, de regering. We kunnen bidden voor anderen, voor alles wat er in de wereld gebeurd.

We bidden ook voor onze gemeente, dat we een getuige mogen zijn voor onze omgeving. We vragen of de Heilige Geest kracht wil geven en ons wil vullen, zodat we meer en meer een toegewijde volgeling van Jezus Christus mogen zijn. Wilt u meebidden, dan bent u van harte welkom.