Call us  0251-238806

Van Riemsdijklaan 1, Beverwijk

Groei groepen

De Gemeente Groei Groepen zijn een wezenlijk onderdeel van onze gemeente. In de bijbel lezen we dat Jezus veel bij mensen thuis kwam en in gesprek ging met de mensen. Hij luisterde altijd aandachtig naar de veelal persoonlijke vragen en gaf een liefdevol en bemoedigend antwoord.

Zo willen we ook in de gemeente groei groep met elkaar omgaan. In huiselijke kring lezen we met elkaar een Bijbelgedeelte, gaan we met elkaar in gesprek hierover en leren we hoe we dit kunnen toepassen in ons leven. Ook bemoedigen we elkaar met die dingen waar we ieder persoonlijk moeite mee hebben.

Dit seizoen maken we weer gebruik van materiaal van het Evangelisch Werkverband. Het thema is “Durf Daniël te zijn”.

Hoe heeft Daniël zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken?
Daniël werkte volgens een opvallende strategie die ook wij goed kunnen gebruiken in onze tijd. Lever je niet uit aan de wereld, maar sluit je ook niet op in je eigen wereld of christelijke bubbel. Stevig verworteld in God, ben je in staat om je takken breed uit te laten waaieren naar de wereld.

Durf Daniël te zijn. Daartoe willen we je uitdagen met dit nieuwe gespreksboek vol achtergrondinformatie en prachtige foto’s.
Daarbij komen allerlei vragen aan de orde: Hoe kan ik Jezus navolgen buiten mijn christelijke bubbel? Zijn er christelijke principes waar niemand aan mag komen? Zie ik God al werkzaam in de (niet- gelovige) wereld en hoe kan ik daarbij aansluiten?

Is er hoop voor de kerk?

De avonden duren van 20:00 tot 22:00 uur en worden gehouden in de bijzaal van ons kerkgebouw. Zo kunnen we op gepaste afstand in een prettige omgeving in kleine groepen bij elkaar komen en in gesprek zijn.

Wil je meedoen? Neem dan contact op met het secretariaat. We kijken dan graag naar de mogelijkheden.