Call us  0251-238806

Van Riemsdijklaan 1, Beverwijk

#Impact 2021

Vanaf 12 juli wordt #Impact weer gehouden rondom de Immanuelkerk aan de Olieslagerslaan. Ook dit jaar ondersteunen we dit project en we zijn dankbaar dat er weer mogelijkheden zijn om een programma aan te bieden aan de buurt.

Met #Impact willen we voor iedereen op een positieve manier aanwezig zijn in de wijk, door middel van praktische hulp, sport, spel en persoonlijk contact. Zo stralen we Gods liefde uit naar de mensen om ons heen! Zo hebben we #impact! Doe je mee?

Gebed

Gebed is onmisbaar! Voor de sporters en voor de ontmoetingen die we mogen hebben. Dat het goede nieuws van Jezus mag klinken en dat harten geopend mogen worden om die boodschap te ontvangen.

Koffie2go

Dagelijks willen we buurtbewoners en belangstellenden trakteren op een koffie2go: een lekker bakkie voor onderweg. Uiteraard is het mogelijk om even een praatje te maken met andere aanwezigen, maar als het bakkie leeg is, is het tijd voor de volgende!

Presentklus: Sociaal Tuinieren

We willen op woensdagochtend 14 juli met iets nieuws beginnen: Sociaal Tuinieren! Dit betekent dat we met een groep groene vingers (en mensen die gewoon zin hebben om te helpen!) tuintjes in de buurt gaan opknappen.

Buurtpicknick

Op donderdagavond werd traditiegetrouw de barbecue georganiseerd. Dit jaar zien we dat helaas nog niet zitten…maar we hebben wel iets anders: een buurtpicknick! Op blauwe kleedjes kunnen buurtgezinnen genieten van allerlei lekkers, op afstand, maar toch samen!