Call us  0251-238806

Van Riemsdijklaan 1, Beverwijk

Kerkdienst op video

In deze periode willen we een aantal beknopte kerkdiensten op video opnemen en delen via deze website.

Zondag 24 mei:

We leven naar Pinksteren toe. Vandaag komt de dienst uit de Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer. Deze is te zien en te beluisteren via onderstaande link:

Hemelvaartsdag:

Vandaag een mooie wandeling met onze boswachter vanuit de duinen in Kennemerland. En aan het einde een overdenking van onze predikant ds. J. de Jong-Buursma.:

De dienst op zondag 17 mei wordt geleid door onze predikant ds. J. de Jong-Buursma. Het thema is “Herkennen we Jezus als de leven de Heer?”De dienst is te zien en te beluisteren via onderstaande link:

Zondag 10 mei wordt de dienst verzorgd vanuit de Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer. Voorganger is br. Harm Jager. De dienst is te zien via onderstaande link:

De dienst op zondag 3 mei staat in het teken van bevrijding en komt uit de Vrije Evangelische Gemeente in Beverwijk. Voorganger is ds. J. de Jong Buursma.

Zondag 26 april wordt de dienst verzorgd vanuit de Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer. Voorganger is br. Harm Jager. De dienst is te bekijken en te beluisteren via onderstaande link: